Baia alb-negru. Da sau ba?

Multa lume viseaza la un stil modern sau minimalist in casa, dar nu multa lume are curajul sa isi indrepte atentia spre nonculorile care definesc aceste stiluri - alb si negru. In revistele de profil apar deseori idei de bai foarte frumos amenajate, in care fiecare element se combina armonios si creeaza astfel o baie decorata perfect.

Intr-adevar, cand vorbim despre obiecte de mobilier sau finisaje in culori precum alb sau negru, acestea sunt mai greu de intretinut, in sensul ca trebuie sterse mai des pentru ca orice pata se vede. Totusi, in baie oricum stergi pe jos deseori si este unul dintre spatiile care trebuie sa fie mereu curate, deci nu este nimic de speriat.

Finisaje albe si mobilier negru pentru baie 

Aducem in atentia clientilor nostri interesati finisaje in ceea ce priveste gresia si faianta pentru o baie alb negru cu diferite modele si stiluri. Poti vedea in cadrul site-ului nostru - gudart.ro - gresie alba cu insertii negre. Aceasta poate fi varianta perfecta pentru baia ta in cazul in care indraznesti sa optezi pentru un stil mai altfel, foarte elegant si de bun-gust.

Gresia de tip marmura cu alb si negru este potrivita si pentru o incepere medie spre mica, pentru ca reda senzatia de spatiu luminos si mare. Poti astfel sa adaugi obiecte de mobilier negre sau chiar sa optezi pentru corpuri din material alb, dar accesoriile precum chiuveta, bateria la de la aceasta si de la cada sa fie negre. La final poti adauga cateva accesorii negre precum prosoapele sau recipientele pentru sapun. La aceste combinatii te poti juca oricand cu o pata de culoare, pe care o poti schimba mereu, iar ideal ar fi niste sa alegi niste plante verzi.

Daca totusi esti fan al culorii albe poti alege gresia alba 3D pe care o poti aplica pe un singur perete, pe cel central. Acest finisaj este chiar el un obiect decorativ care aduce un plus din punctul de vedere al designului. Chiar si baia trebuie sa fie o incapere placuta, organizata intr-un mod cat mai interesant, pentru ca este parte din designul total al casei.

Alege deci finisaje interesante pe care te asteptam sa le comanzi din cadrul site-ului nostru www.gudart.ro unde vei gasi cu siguranta modele in tendinte.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs