Placi de gresie pentru baile moderne. Idei de amenajare

Fiecare incapere dintr-o casa trebuie sa arate cat mai bine pentru ca pana la urma toate acestea formeaza un intreg - caminul tau. Astfel ca trebuie sa acorzi importanta majora pentru toate acestea atunci cand te decizi sa decorezi si cand alegi finisajele.

Cand vine vorba despre baie poti gasi la noi diverse modele de gresie si faianta, potrivite pentru baile moderne. Descopera in continuare cateva dintre acestea si idei de amenajare.

Bai moderne, gresie si faianta cu modele inedite

Atunci cand vrei sa amenajezi baia trebuie sa te gandesti ca si aceasta va fi o incapere in care vei intra in fiecare zi, uneori va fi chiar spatiul in care te relaxezi facand o baie fierbinte. Astfel ca totul in jurul tau trebuie sa arate cat mai bine. Vei regasi pe site-ul nostru gudart.ro diverse placi de gresie si faianta care sa te inspire.

Nu ezita sa optezi pentru o pata de culoare chiar, pentru ca astfel baia va arata cu atat mai frumos, vei obtine un design modern. Printre alegerile pe care le poti face enumeram:

-Gresia Prism 30: aceasta gresie are o frumoasa nuanta de verde placut la vedere, care nu oboseste ochii, dar care este cu adevarat o optiune care depaseste tiparele. Se incadreaza foarte bine in stilul bailor moderne. Vezi aici modelul acesta.

Pentru o astfel de gresie poti opta pentru obiecte de mobilier negre sau chiar gri care sa completeze perfect decorul, care sa nu incarce si mai mult baia.

-Treasure 5: este o gresie alba cu aspect ca de marmura. Daca vrei sa optezi pentru o baie simpla si eleganta aceasta este varianta pe care o cauti. Daca vei completa cu mobilier si accesorii de baie negre care vor contrasta foarte elegant cu siguranta rezultatul va fi unui uimitor, o incapere simpla si eleganta, deloc incarcata vizual.

-Epoque21 11: acest model de gresie este o varianta mai curajoasa, de culoarea gri cu insertii aurii. Este perfect pentru baile in care optezi pentru stilul scandinav, cu mobilier cu aspect de lemn. Acestea se combina foarte bine unele cu altele si rezultatul va fi pe placul tau cu siguranta. Gasesti aici acest model de gresie, in pagina noastra web.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a vedea mai multe modele.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs