Baia moderna, mereu la moda - idei clasice cu care nu dati gres

Cu fiecare an ce trece vin noi si noi trenduri. Unii aleg exact aceasta cale, isi doresc tot ce e nou si nu intarzie sa adopte in casa lor orice stil nou. Insa, amenajarea unei bai nu se intampla cu aceeasi frecventa cu care si-ar dori toata lumea. Faceti asta la interval de cativa ani.

Asadar, din ratiuni practice, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi despre amenajarile timeless.

     Adaugati lemn

Si daca nu este posibil sa alegeti lemnul atunci puteti miza pe placile ceramice cu aspect de lemn. In plus, continuitatea aceasta de la pardoseala, adesea de tip parchet, din holuri sau camere catre baie este bine-venita.

Lemnul aduce mereu o nota calda si creeaza un mediu ambient placut. Ofera o altfel de naturalete si nu se poate spune ca este prea pretentios incat sa nu reusiti sa il integrati in casa voastra, indiferent de stilul existent aici.

Sfat: combinati elegant mobilierul din baie, cu lemnul, cu accesoriile din otel inoxidabil de asemenea.

     Mizati pe alb

Cand va ganditi la culoarea pe care baia voastra ar trebui sa o aiba probabil ca aveti foarte multe idei. Insa in practica nu orice se potriveste. In functie si de cat spatiu dispuneti, in functie de arhitectura spatiului veti dori sau chiar veti avea nevoie de mai multa luminozitate, caz in care, veti merge mai degraba pe varianta alb.

Albul pur in baie nu este niciodata demodat. Descoperiti variantele noastre de gresie si faianta alba aici.

     Marmura, mereu la moda

Baia moderna practic nu are cum sa excluda marmura. Diferite finisaje, culori disponibile va permit sa creati un decor interior pe placul vostru. Putem spune ca este vedeta sezonului si in plus exista placi ceramice ce imita marmura, ca alternativa.

Asadar, de eleganta acesteia va puteti bucura si acum si peste ani, caci nu se va demoda niciodata. In ceea ce priveste culoarea potrivita aici tine si de gusturi. Cert este insa ca un accent dramatic il creati cu alb sau negru. Iar noi nu ducem lipsa de optiuni, asa cum veti vedea aici.

Modul in care amenajati baia este si modul in care reusiti sa creati acel ambient care va prieste si unde va relaxati. Asadar, faceti alegerile potrivite, iar noi suntem aici sa va inspiram.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs