Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII


www.gudart.ro 
este administrat de SC GUDART INTERIOR  SRL cu sediul in Aleea Buhusi nr. 5, bl. 6, et. 1 ap.38., CUI RO18920681 Reg Comertului J40/12840/2006

Vizitarea produselor vizualizate pe site-ul www.gudart.ro implica acceptarea termenilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului,  se recomanda citirea  cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

CONTACT

1.1. SC GUDART INTERIOR  SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre  vizitatori. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, vizitatorul permite automat   SC GUDART INTERIOR  SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC GUDART INTERIOR  SRL de a contacta Vizitatorul.

1.2 Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate catre SC GUDART INTERIOR  SRL  se realizeaza in mod electronic, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil Vizitatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC GUDART INTERIOR  SRL  in modalitate electronica si / sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1.3 SC GUDART INTERIOR  SRL  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

 

NEWSLETTERE SI ALERTE

1.1. In momentul in care Vizitatorul se inscrie pe site www.gudart.ro completand formularul de contact, acceptand Termeni si Conditii, acesta isi exprima dreptul de a primi newslettere si / sau alerte din partea SC GUDART INTERIOR  SRL.  

1.2. Datele preluate de la Vizitator in scopul expedierii newslettere-lor si / sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SC GUDART INTERIOR  SRL  in limitele Politicii de confidentialitate.

1.3 Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere.

1.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

1.5 SC GUDART INTERIOR  SRL  isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si / sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Vizitator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si / sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC GUDART INTERIOR  SRL  sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

1.6 SC GUDART INTERIOR  SRL  poate limita dreptul de acces si achizitie unor vizitatori sau clienti daca se ivesc suspiciuni de frauda sau de incalcare a prevederilor legale si a celor mentionate in termeni si conditii.

 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / cataloage) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC GUDART INTERIOR  SRL  acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

DREPTURILE DE AUTOR (Copyright)

1.1 Intregul continut al site-ului www.gudart.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC GUDART INTERIOR  SRL  sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.gudart.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@gudart.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1.1 In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

 a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

 b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime;

 c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

 4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

DATE PERSONALE

1.1 Informatiile utilizatorilor site-ului www.gudart.ro sunt. orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.
S.C. GUDART INTERIOR S.R.L. a luat cunostiintă de noul REGULAMENT al Parlamentului European si al Consiliului Europei si informăm clientii si partenerii următoarele:
Datele cu caracter personal se considera acele informatii care duc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numar de telefon personal sau de servicu, adresa de email, functie.
· Societatea noastra nu stocheaza, nu detine, nu prelucreaza, pentru a vinde si manipula in orice fel datele Dumneavoastra cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus, respectiv in Regulamentul European.
· Desi prelucrarea sau vanzarea de date cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatile noastre se intampla sa schimbam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
· In anumite situatii: ofertari de produse, emitere de facturi etc, vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre Dumneavoastra sau angajatii companiei Dumneavoastra.
· Folosim datele pentru unicul scop de a informa companiile cu care lucram despre serviciile noastre, de a trimite oferte ale produselor noastre. Asiguram informatiile tehnice si comerciale pentru o alegere corecta a produselor necesare.
 
Datele Dumneavoastra pe care le colectăm si modul cum le folosim ulterior sunt urmatoarele:
– Adrese de email pentru a trimite emailuri de informare cu privire la produsele, serviciile , evenimentele noastre si ale partenerilor nostri.
– Numărul de telefon pentru a putea fi contactati rapid, în cazul în care dorim mai multe detalii despre produsele pe care le doriti sa le achizitionati.
– Numele companiei si a persoanei de contact.
– Datele de facturare ale clientilor nu sunt publicate în portalul nostru (CUI, nr CI, CNP, Numărul de Înregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal) si noi le folosim numai pentru a încheia contracte, facturare servicii si produse.
Aveti dreptul deplin de a ne solicita să vă stergem din comunicările prin email.
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele pe care ni le furnizati sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Scopul cu care colectam datele este de a va informa despre produsele noastre , despre noutatile din industria ceramica, de a afla toate cerintele cu privire la produsele solicitate, de a va transmite oferte, contracte si de a emite facturile aferente serviciilor noastre.
S.C. GUDART INTERIOR S.R.L. doreste sa proceseze in continuare datele personale pentru a va transmite informatii legate de oferte de pret, facturare, sau orice alte informatii necesare bunului mers al parteneriatului dintre companiile noastre.
Mentionam ca datele dumneavoastra nu se transmit unei terte persoane fizice sau juridice sau altor institutii sau organism de stat sau private.
 
Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
SECURITATEA INFORMATIILOR
1)      SC GUDART INTERIOR  SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 
2)     SC GUDART INTERIOR  SRL  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
FRAUDA
1.1 SC GUDART INTERIOR  SRL  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
1.2 SC GUDART INTERIOR  SRL  declina orice responsabilitate, in situatia in care un Vizitator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele SC GUDART INTERIOR  SRL  
1.3 Clientul sau Membrul va informa SC GUDART INTERIOR  SRL  asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
1.4 SC GUDART INTERIOR  SRL  nu promoveaza SPAM-ul. Orice Vizitator / Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
1.5. Comunicarile realizate de catre SC GUDART INTERIOR  SRL   prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
1.6  Urmatoarele scopuri atinse vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutului acesti site.
1.7 SC GUDART INTERIOR  SRL  isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa atinga acest(e) scop(uri):
- de a accesa datele de orice tip ale altui vizitator / Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
- de a altera sau de a modifica continutul Site-ului.
- de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din accesarea site-ului www.gudart.ro
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului
www.gudart.ro  fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.