Parchet din lemn

Linen 1
15x187x2420mm
de la 82 €
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Care sunt avantajele folosirii unui parchet din lemn stratificat în casa ta?

  Una din cele mai importante momente din viața unui om este acela când se hotărăște să își cumpere o casă. Tot acest proces este anevoios, de la căutarea pentru locuința perfectă, la vizionare și negociere și în final la mutarea în sine. Când trebuie, însă, să te decizi asupra designului interior, sunt foarte multe detalii pe care trebuie să le pui la punct.
  Fie că alegi un stil Modern sau Clasic, de departe una din cele mai importante aspecte ale interiorului este pardoseala. Dacă planificați pe timp îndelungat, cea mai populară alegere în materie de pardoseală a fost și va rămâne clasicul parchet din lemn. Acesta are o serie de avantaje unice, incomparabile cu orice alt fel de material. Dintre toate tipurile de parchet, noi, cei de la Gudart recomandăm cu încredere parchet din lemn stratificat. Avantajele acestuia sunt, printre altele, o durată foarte lungă de viață.

Este un produs igienic și ecologic și nu în ultimul rând, oferă un confort sporit în locuință. Parchet din lemn stratificat este fabricat din numeroase straturi din lemn suprapuse, presate și lipite între ele. Fibrele lemnoase sunt dispuse diferit, la un unghi de 90 de grade unele față de celelalte. Stratul de la suprafață poate fi realizat din lemn de esență nobilă, cu un finisaj mat sau lucios.
  În compoziția sa mai regăsim un strat median dintr-un lemn rășinos care stabilizează placa. Ultimul strat are rol de închidere și se folosește un furnir din aceeași specie de lemn. Printre motivele pentru care un parchet din lemn stratificat este cea mai buna alegere pentru locuința ta se numără o izolare termică foarte bună; aceasta îți permite instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală. De asemenea, este un tip de parchet care se întreține foarte ușor, doar cu o curățare regulată.

Locuința va fi o oază de relaxare și frumusețe cu un parchet din lemn stratificat

  Păstrează-i aspectul pe o perioadă îndepărtată aspirând și apoi ștergând suprafața cu o cârpă umedă, stoarsă bine. Ar fi însă indicat să evitați curățarea parchetului cu multă apă sau aplicarea produselor chimice de dezinfectare direct pe suprafața parchetului. Cea mai bună variantă este să diluezi detergenții într-o cantitate suficientă de apă și apoi să îl folosești sp speli podeaua.
  Șterge surplusul de apă cu un material absorbant pentru a evita eventuala umflare a lemnului. Locuința personală trebuie să fie o oază de liniște și confort, așadar, orice modificare adusă trebuie să fie pe placul tău, iar în momentul în care trebuie să te ocupi de amenajările interioare, este indicat să alegi soluții creative, practice și avantajoase din toate punctele de vedere. În plus, specialiștii Gudart îți stau la dispoziție cu sfaturi despre orice fel de produs, punându-vă la dispoziție detaliile și specificațiile tehnice ale fiecărui produs.

Încă de la început Gudart s-a dăruit frumosului în ceea ce privește design-ul și calitatea amenajărilor atât cu gresie și faianță cât și cu parchet. Gudart vine în ajutorul tău cu o gamă impresionantă de modele și culori de parchet din lemn stratificat ca tu să poți alege ce se potrivește cel mai bine cu restul elementelor din încăperea ta.
  Fie ca ți-ai luat o nouă casă și vrei să pui parchet sau ai decis să înlocuiești pardoseala actuală cu ceva mai nou și mul mai practic, achiziționarea unui parchet este o alegere importantă și o investiție considerabilă în ceea ce privește locuința ta. Pentru a face alegerea perfectă, ține cont de preferințele pentru material, tipul de lemn, culoarea sa, grosimea, durabilitatea și felul în care știi că vei întreține podelele. Compania Gudart este lider în ceea ce privește soluțiile de parchet și vă oferă o gamă variată de modele.

La parchet din lemn stratificat alegi culoare, grosimea, tipul de lemn și durabilitatea

  Toate modelele de parchet de lemn stratificat le găsiți și în in showroom parchet din lemn la Gudart din București. Puteți decide pe loc ce s-ar potrivi mai bine fiecărei camere. Modelul de parchet din lemn stratificat îl poți vedea și pe site, iar dacă vrei să testezi exact calitatea produselor poți veni într-unul din magazine. Compania Gudart se mândrește cu experiența sa in domeniul designului interior cu gresie, faianță, parchet si tapet ornamental. Gudart este un lider in parchet lemn pentru casa ta. Nimic nu se compară cu elegantă și rafinamentul lemnului natural. O podea din lemn conferă căldură, frumusețe și caracter oricărui interior, fie că alegi să îl montezi într-un dormitor, o camera de zi sau un hol de trecere. Folosește-ți imaginația la decorarea casei! Acordă-ți timp și compară produsele înainte de a alege ce tip de parchet îți dorești, având în vedere că este o decizie pe termen lung.

Nu alegeți modele de parchet din imitație
Gândește-te cum vrei să arate casa ta și încearcă sa eviți imitațiile, cum ar fi parchetul laminat. Iubește naturalul pentru căldura și frumusețea sa tradițională. Un avantaj important la parchet lemn este că poate fi montat simplu, fără pregătiri speciale, doar cu un click - direct pe pardoseala existentă. Montajul se efectuează rapid și podeaua poate fi utilizată aproape imediat după montare.
  O caracteristică importantă, parchetul nu necesită aproape niciun fel de tratament ulterior cu lacuri sau ceară. Acesta își păstrează luciul original mult timp de la achiziționarea sa. Proiectat din mai multe straturi de lemn de esență tare pentru creșterea stabilității, parchet de lemn este etanșat cu lac sau cu ceară pentru durabilitate îmbunătățită și întreținere ușoară. O altă caracteristică de care e bine să ții cont la achiziționarea unui parchet lemn este nivelul de trafic care va trece prin camera unde vrei să îl montezi.

Un parchet din lemn stratificat are rezistență ridicată la uzură

  Anumite tipuri de parchet sunt bune de montat într-o cameră puțin mai rar utilizată, în timp ce altele rezistă chiar și în spații publice. Înainte să îl achiziționezi, fiți atenți la clasa de trafic pentru care este recomandat parchetul. Tipurile cu rezistență ridicată la uzură rezistă și la solicitări mai mari, fiind adecvate spre exemplu unor magazine sau interioarele unor instituții.
  Printre tipurile de parchet de pe piață, amintim parchet lemn masiv - este natural, frumos, cald și ușor de întreținut. Fiind cel mai gros parchet, realizat 100% din lemn. Acesta poate rezista zeci de ani, dacă este îngrijit corespunzător și creează un mediu sănătos, minimalizând riscul alergiilor de orice fel. Țineți cont de faptul că lemnul masiv se dilată și se contractă în funcție de modificările de umiditate din locuință! Din acest motiv, la montarea sa se lasă un spațiu între perete și lemn care se acoperă de obicei de o plintă.

Este unele din modelele cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață , disponibil in multe stiluri și cu o mare varietate de culori - poate completa frumos orice decor, de la dormitoare, livinguri sau camere pentru copii. Gudart comercializează parchet lemn de cea mai bună calitate și la un preț rezonabil, descoperă pe site-ul nostru întreaga oferta și alege ce este mai bun pentru tine.
  Așa cum îi menționează și numele, parchetul dublu stratificat are în componență două straturi - un strat de uzură din esența nobilă de diferite dimensiuni, plus un strat de suport din rășină. Parchet dublu stratificat este o combinație între parchetul de lemn masiv si parchetul laminat - este obținut prin lipirea mai multor straturi de lemn. Parchetul dublu stratificat prezintă o rezistență termică mai bună față de parchetul triplu stratificat, datorită grosimii sale mai mici.

parchet din lemn stratificat
showroom parchet din lemn