Arhitecti

GUDART a creat aceasta pagina special pentru dumneavoastra ca arhitect sau designer, pentru a facilita accesul la baza noastra de date ce contine imagini si cataloage necesare proiectelor dumneavoastra 3D.

Avem tot suportul pentru creativitatea dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de formate si finisaje de ceramica produsa in Italia si parchet din lemn produs in Italia, Suedia sau Finlanda. Ideile noastre fiind mereu noi, va putem oferi sugestii si va putem ajuta sa va sporiti potenţialul expresiv.

Consultanţa tehnica:
Pentru a traduce ideile in planuri concrete, nici un detaliu stilistic sau tehnic nu poate fi lasat la voia intamplării. De aceea, personalul nostru de vanzări este disponibil atat prin telefon sau e-mail, cat si la studioul dumneavoastra,  pentru a va ajuta sa inţelegeti caracteristicile tehnice ale produselor din catalogul nostru si toate aplicatiile lor posibile.

Astfel, va punem la dispozitie cataloage pdf si toata baza de imagini cu placi menite sa va ajute in proiectare si randari 3D.